VIDEO CFR, pe urmele lui Dinamo? Rednic: ”Au făcut greșeala pe care am făcut-o noi”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 10:36
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 10:43

CFR Cluj le-ar putea călca pe urme celor de la Dinamo. Sunt șanse ca ardelenii să intre în insolvență, chiar dacă șefii clubului au negat acest lucru.

Clubul ar avea datorii mari, de aproximativ 20 de milioane de euro, și ar putea intra în reorganizare în 2022. Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la campioana României.

Mircea Rednic, despre situația de la CFR Cluj

"Deci, au făcut greşeala pe care am făcut o noi la Dinamo, cu salarii foarte mari. S-au bazat pe calificarea în Europa League, Champions League şi au fost aproape, Conference, bani care vin şi nu au venit. Cheltuielile sunt şi mari acolo", a declarat Mircea Rednic. 

La precedenta insolvență, CFR Cluj se confrunta cu probleme imense și aduna datorii de aproximativ 20 de milioane de euro.

Acum, suma se ridică la 19,5 milioane de euro, dar peste 50% din această sumă este creanța patronului Varga, care a înregistrat sub formă de împrumuturi toate sumele pe care le-a virat la club, anunță GSP.ro.

Și jucătorii au probleme. Sursa citată notează că aceștia sunt neplătiți de trei luni.

Din punct de vedere sportiv, CFR Cluj stă bine. Este singura echipă calificată în grupele competițiilor europene și este pe primul loc în Liga 1, cu 39 de puncte, la opt puncte distanță de FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!