Dinamo Mircea Rednic Superliga

Dinamo, în zodia schimbărilor la echipă. Anunțul făcut de Mircea Rednic 

Dinamo va întâlni formaţia FC Voluntari, luni, de la ora 20:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 17:18
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 17:20

Formația din Șoseaua Ștefan cel Mare se află pe penultimul loc al clasamentului Ligii 1, cu opt puncte după 15 meciuri, iar situația la echipă e una îngrijorătoare. 

Toate speranțele se leagă de știința lui Mircea Rednic de a scoate cea mai bună versiune din fiecare jucător. În timpul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă, experimentatul tehnician a dezvăluit câteva coordonate despre cum va arăta echipa în meciul cu trupa lui Liviu Ciobotariu. 

Rednic anunță schimbări

”Am reușit să recuperez doi jucători, pe Filip și Iliev, dar i-am pierdut pe Carp și Espinosa.

E normal, așa se întâmplă când vin jucători care nu au jocuri în picioare și s-au antrenat cum s-au antrenat. Am preferat să nu risc.

Andrei Radu nu face parte din lot, pentru că vreau să-l văd și pe Nico (n.r.: - Nikolaos Kainourgios), care poate juca și fundaș, și mijlocaș stânga, plus că a revenit și Filip, care poate intra și fundaș stânga, dar și la mijloc”, a declarat Mircea Rednic sâmbătă, în timpul unei conferințe de presă.

FC Voluntari, adversara roș-albilor, se află pe locul 8, cu 25 puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!