Viitorul blat chindia Chindia Targoviste Liga 1

Reactie de ULTIMA ORA de la Viitorul dupa ce au fost acuzati de BLAT la meciul cu Chindia

Viitorul a pierdut in fata Chindiei Targoviste cu 1-2, in etapa a 4-a din playout, iar dupa meci presedintele lui Poli Iasi, club care se afla in zona retrogradabila, a acuzat echipa lui Hagi ca ar fi cedat victoria.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Iunie 2020, 15:58
Data actualizarii: Joi 18 Iunie 2020, 17:36

Dupa aceasta declaratie a lui Ciprian Paraschiv, a venit si reactia Viitorului care a emis un comunicat in care a explicat ca toata lumea isi doreste sa castige, dar ca ar fi mai bine ca fiecare club sa isi vada de treaba lui.

De asemenea, Viitorul a prezentat si statistica meciului, unde echipa antrenata de Gheorghe Hagi a dominat la toate capitolele.

"Exista o lupta stransa pentru ramanerea in Liga 1, echipele doresc sa castige fiecare meci si, totodata, si-ar dori sa fie ajutate si de rezultatele celorlalte contracandidate. Nici noua nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, insa nu am facut nici un comentariu public. Suntem destul de afectati de infrangerea din meciul cu Chindia si doar nesansa a facut sa plecam invinsi de la Ploiesti.In conditiile in care jucam din trei in trei zile, dupa aproape 3 luni de inactivitate, suntem nevoiti sa ne folosim de aportul fiecarui jucator din cei 30 pe care i-am avut in scurta perioada de pregatire. Credeam ca ati inteles ca la FC Viitorul nu exista jucatori titulari si jucatori de rezerva. Asa am procedat si in campionatele trecute, in atatea si atatea situatii si, la acel moment, am fost laudati ca folosim toti jucatorii din lot sau ca promovam jucatori noi in Liga 1. La meciul de ieri am intalnit o echipă care nu a jucat in weekend-ul trecut, o echipa odihnita, care a beneficiat de un program diferit de al nostru. Din acest motiv, staff-ul nostru tehnic a ales sa foloseasca anumiti jucatori din lot care s-au remarcat in meciul amical de la Craiova, castigat cu 3-0, si care au fost laudati de mass-media pentru randamentul lor sportiv. Verificand datele statistice, veti observa ca in meciul de ieri a debutat un singur jucator junior, ceilalti avand destula experienta competitionala. In meciul castigat cu echipa din Iasi, cst si in meciul cu echipa din Targoviste, am folosit acelasi numar de jucatori U21 (4), respectand strategia de formare si promovare a jucatorilor formati in academia noastra. Tot referitor la statistica, pe care o prezentam mai jos, va rugam sa observati ca jucatorii nostri au dominat meciul cu echipa din Targoviste, iar ghinionul de a primii gol in ultimele minute (va rugam să revedtți golul), a oferit ocazia unor persoane sa insinueze si sa jigneasca. Cu totii vrem sa castigam, insa ar fi bine sa ne preocupe mai mult ce se intampla in propria ograda, in loc sa aruncam cu afirmatii nefondate in munca altor cluburi", a scris intr-un comunicat Gheorghe Popescu, presedintele  


 


 

Viitorului Constanta.

Modifică setările cookies