Reactie de ultima ora a suporterilor dinamovisti dupa ultimele evenimente de la echipa: "Situatia e dramatica!" Fanii alb-rosilor incearca sa il convinga pe Contra sa continue

Reactie de ultima ora a suporterilor dinamovisti dupa ultimele evenimente de la echipa: "Situatia e dramatica!" Fanii alb-rosilor incearca sa il convinga pe Contra sa continue

La Dinamo lucrurile evolueaza de la o zi la alta catre un deznodamant tragic.

Cosmin Contra a anuntat miercuri ca a gasit o solutie pentru a-si rezilia contractul cu echipa din Stefan cel Mare si, mai mult ca sigur, nu va sta pe banca echipei la meciul de vineri cu FC Arges.

Cel mai probabil acest meci va fi pregatit de unul dintre antrenorii de grupele de copii si juniori ale clubului, Iulian Matei.

Mai mult decat atat, exista sanse foarte mari ca o parte dintre fotbalistii straini veniti in aceasta vara sa paraseasca si ei clubul in zilele urmatoare din cauza problemelor financiare. Printre acestia se numara Borja Valle, Isma Lopez sau Alexander Gonzalez.

In acest context tot mai sumbru pentru 'caini', ultrasii dinamovisti au transmis un semnal de alarma referitor la ce s-a intamplat miercuri la echipele de juniori ale clubului, cand antrenorii Emil Ursu, Gica Mihali si Ionel Augustin au fost anuntati ca le-au fost reziliate contractele.

De asemenea, suporterii au anuntat ca vor incerca sa il convinga pe Cosmin Contra sa mai ramana la echipa, macar pana dupa meciul de la Pitesti de vineri.

 

CÂINILOR, SUNTEM PREGĂTIȚI? Acesta nu este un mesaj panicard, ci un check-in la realitate! Situația la Dinamo se...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 2 decembrie 2020

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul UE pentru a-şi rezerva toate vaccinurile anti-Covid produse în Europa
BRAT

Modifică setările cookies