Bilasco, noi detalii despre situatia de la CFR: "Probabil dupa meciul cu TSKA vom avea un alt antrenor!"

Bilasco, noi detalii despre situatia de la CFR: "Probabil dupa meciul cu TSKA vom avea un alt antrenor!"

Marius Bilasco va sta pe banca CFR-ului la meciul cu TSKA Sofia.

Fostul atacant a precizat insa ca nu s-a ocupat el de pregatirea echipei pentru acest meci, ci secunzii lui Dan Petrescu. Totodata, directorul sportiv al echipei din Gruia a explicat ca, dupa despartirea de Petrescu, oficialii clubului nu au purtat discutii cu alti antrenori, dar si ca, cel mai probabil dupa meciul cu bulgarii va fi numit un nou tehnician.

"Nu o sa fiu eu antrenorul pentru aceasta partida, trebuie sa se cunoasca acest lucru. Am mai fost in aceasta pozitie la finalul sezonul trecut cand Dan a fost suspendat.

A trebuit sa ne adaptam pentru ca aceasta despartire s-a intamplat destul de repede.

De pregatirea acestui meci, a antrenamentelor s-a ocupat staff-ul lui Dan care a ramas in continuare la club.

Ar fi fost dificil ca Petrescu sa nu isi lase secunzii aici, dar nu s-a pus problema de asa ceva pentru a fost o despartire amiabila si nu aveau sens asemenea discutii.

Asta a fost varianta pe care s-a mers, e o decizie destul de importanta legat de cine va fi antrenor. Nu s-a negociat cu nimeni pentru ca aceasta despartire s-a realizat intr-o singura zi. Cu siguranta vom avea un alt antreor, probabil dupa aceasta partida", a declarat Marius Bilasco pentru Digi Sport.

Bilasco a analizat si partida cu TSKA de joi, precizand ca se asteapta la un meci mai dificil decat victoria de la Sofia, in principal din cauza faptului ca bulgarii nu mai au miza in aceasta grupa.

"Nu mai putem compara cu ce a fost la Sofia. Vazand acea partida, mi-am dat seama ca au jucatri cu calitate, au o echipa puternica. Suntem pe pozitii diferite, noi avem miza, suntem in obiectiv, iar ei nu au sanse de calificare si nu exista aceasta presiune a rezultatului. E o pozitie periculoasa pentru noi daca ne gandim ca nu au nicio miza si o sa vina relaxati la aceasta partida", a explicat Bilasco.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies