Reacția ”noului Belodedici”, după ce a devenit ținta FCSB-ului

Grigore Turda FC Arges FCSB Turda la FCSB Superliga Grigore Turda
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 11:48
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 12:02

FCSB și-a ales una din țintele perioadei de transferuri.

După ce și-a arătat interesul pentru Ronaldo Deaconu, de la Gaz Metan, FCSB încearcă să îl aducă și pe Grigore Turda, fundașul de 24 de ani de la FC Argeș.

Comparat de Ion Vlădoiu, în direct la Pro X, cu marele Miodrag Belodedici, Grigore Turda (24 de ani) ar putea completa, din iarnă, compartimentul defensiv al lui Edward Iordănescu. Acesta a oferit o primă reacție, cu legătură la posibilitatea de a semna cu FCSB.

Reacția lui Grigore Turda

„Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare.

Mă bucură comparația asta cu domnul Belodedici. Este greu să ajung la performanțele lui, dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist.

Sunt de 3 ani jumate aproape, mă simt foarte bine, mă simt ca acasă. Mă bucur că am reușit să progresez atât eu, cât și echipa. Atunci când am venit eram în Liga a 2-a și acum ne batem la play-off-ul Ligii 1”, a declarat Grigore Turda, pentru AS.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!