Liga 1

"Trage echipa după el!" Cine e, în opinia lui Balaj, locomotiva CFR-ului 

CFR Cluj e lider în Liga 1, cu 33 de puncte după 13 etape, la opt puncte distanță de Universitatea Craiova (25).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 11:26
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 11:48

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii 1.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Rachid Bouhenna (24) şi Juan Emmanuel Culio (53). Cristi Balaj, viitorul președinte de la CFR Cluj, a vorbit despre omul numărul 1 al campioanei și a dezvăluit o discuție cu Dan Petrescu.

Cristi Balaj: "Culio e un model"

"E o echipă care are nevoie de întăriri, pentru a reveni ce a fost. Dan Petrescu a scos maximum din ce a putut obţine. La o echipă, jucătorii trebuie să îi iei pentru ce pot în acest moment, nu pentru ce au fost. Nu, nu e despre Culio.

Am vorbit cu Dan Petrescu despre Culio, care a venit dintr-o lipsă de formă, din cauza unei pregătiri. După ce s-a pregătit, e un model, trage echipa şi jucătorii după el în joc. Ajută ca atitudine şi chiar am rămas plăcut surprins.

Regăsesc descrierea lui Dan Petrescu despre Culio şi se potriveşte exact.  CFR stă bine defensiv, ca în alte perioade, primeşte puţine goluri. Temelia e făcută corect, doar că atunci când începe construcţia, pase, construcţia, învăluiri, aici, oarecum, CFR suferă.

Nu e nimeni impacientat. La CFR nu sunt probleme cu banii. Nu cunosc detalii financiare, dar nu sunt probleme”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Ce a spus Culio după victoria CFR-ului, 2-0 cu Sepsi

CFR a obţinut victorii pe linie acasă în acest campionat. Sepsi OSK a pierdut ambele partide cu antrenorul italian Cristiano Bergodi şi rămâne cu o singură victorie în acest sezon, obţinută în prima etapă.

”E foarte important că echipa a câştigat azi. Cred că am jucat mai bine ca înainte şi asta pentru moralul nostru e bine. Se ştie că aici la CFR trebuie tot timpul să câştigăm. Presiunea e mare, tot timpul trebuie să câştigăm şi să fim campioni. E bine că am câştigat azi, mai ales că Sepsi e o echipă puternică, cu un antrenor bun. S-a demonstrat în primele 10-15 minute că sunt o echipă bună”, a concluzionat, luni seara, Culio.

Modifică setările cookies