Reactia lui Dumitru Dragomir dupa ce Dinamo si CFR au fost decimate de COVID-19: "Se mai imbolnavesc oamenii ca de asta sunt oameni"

Fostul sef de la LPF a vorbit despre situatia din Liga 1 dupa ce au aparut tot mai multe cazuri de coronavirus.

Dragomir considera ca nu este chiar atat de grav acest virus si ca daca el era patron la o echipa din Liga 1 se folosea de aceasta oportunitate, cu noul coronavirus, pentru a iesi in avantaj.

"Se mai imbolnavesc oamenii ca de asta sunt oameni. Se mai si imbolnavesc. Sa nu fie vreun caz grav. Sunt tineri. Parerea mea este ca nu e chiar asa al dracu virusul asta, dar oricum eu am suferit. Am avut inainte.

Bineinteles ca ma foloseam de acest virus. Daca ai o oportunitate de ce sa nu o folosesti. Dinamo va scapa greu de la retrogradare, dar cred ca va putea.

Parerea mea este ca Federatia trebuie sa dea un comunicat. Sa faca un comitet federel si sa ia o hotarare. LPF nu are nicio putere.

Eu cred ca playoff-ul se poate juca, playout-ul sa se opreasca definitiv. Sa faca 18 echipe sa mai vina 4 din Liga 2 si o sa fie totul bine. Se multumesc televiziunile cu chestia asta, la anul sa avem campionat serios.

Doua jocuri se mai pot juca si prin septembrie poti sa joci.  Sa treaca coronavirusul asta. Din punct de vedere legal, cu cine a jucat CFR si cu cine a jucat Dinamo, cluburile respective trebuie sa intre in carantina", a declarat Dragomir pentru PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies