Liga 1

Reacția antrenorului chemat să ajute FCSB-ul cât timp Iordănescu se află în carantină: „Mă duc până revin titularii” 

Edward Iordănescu (43 ani) a fost depistat pozitiv cu Covid-19. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 23:14
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 23:16

Antrenorul FCSB-ului și staff-ul său au fost testați pozitiv cu Covid-19, astfel că nu va sta pe bancă în primul meci după pauza competițională, cel cu CS Mioveni, programat sâmbătă, de la 20:30. Nu doar antrenorul este pozitiv, ci și câțiva jucători care s-au antrenat cu lotul, după cum a dezvăluit sport.ro în exclusivitate. 

Astfel, conducătorii clubului au căutat soluții, iar una dintre ele este Eugen Nae, care vine temporar în locul lui Marius Popa, antrenorul cu portarii de la FCSB. Aflat liber de contract, acesta a dezvăluit că a acceptat propunerea primită. 

  • Edward Iordanescu

Eugen Nae: „Mă duc să ajut!” 

Antrenorul cu portarii a dezvăluit că a fost contactat de FCSB și a acceptat să pregătească echipa timp de două săptămâni, până când Iordănescu și staff-ul său revin. 

„Mă duc două săptămâni, până revin titularii de pe bancă. Mă duc să ajut”, a spus Eugen Nae pentru as.ro

Cazuri de Covid-19 la FCSB 

În urmă cu o săptămână, sport.ro anunța trei cazuri de Covid-19 în tabăra FCSB-ului, după ce Răzvan Udrea (portar), Toma Niga (portar) și David Petruț (fundaș central) au fost testați pozitiv. Primul jucător este împrumutat la Unirea Constanța, însă s-a pregătit alături de roș-albaștri în perioada de pauză. 

Ulterior, Adrian Șut și Constantin Budescu au prezentat și ei simptome de răceală, fără ca testele să iasă pozitive. Ca măsură de prevenție, cei doi au fost izolați de restul grupului, urmând să repete testele în următoarele zile. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies