Nationala

Mirel Rădoi, certat de Anghel Iordănescu: ”Poziția lui va fi alta după calificare”

Mirel Rădoi conduce su pași mari echipa națională spre un loc în barajul de calificare la Cupa Mondială din Qatar.

Iosif Pintilie
Kadi Bulgakov
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 18:43
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 18:54

Antrenorul român a declarat însă că nu va continua pe banca echipei naționale, indiferent dacă România va prinde sau nu un loc la baraj. Rădoi își dorește o pauză, ca mai apoi să caute o echipă de club.

Anghel Iordănescu, selecționerul ce a dus Românian la Campionatul European din 2016, consideră că declarația lui Rădoi nu își avea rostul și că poziția lui se va schimba cât de curând.

Mirel Rădoi, mustrat de "General"

„Sincer, am fost surprins de decizia lui Mirel Rădoi. Trebuie să așteptăm ultimele două jocuri, finalul acestei grupe, iar poziția lui va fi alta după calificarea la baraj. Hai să-l înțelegem, a trecut prin multe în ultima perioadă, nu este obișnuit cu căpăceala. Se mai alintă și el. 

Eu îmi doresc ca Mirel Rădoi să rămână și la baraj, este singurul antrenor care cunoaște în amănunt ce se întâmplă la echipa națională. Mirel Rădoi trebuie să ducă echipa la bătăliile de la baraj.

Mirel este un caracter puternic, dar nu este ușor să treci prin ce a trecut el. Eu cred că atunci când se va termina ultimul meci din grupă, Mirel Rădoi va avea cu totul și cu totul altă poziție. 

Ar fi fost bine ca Mirel să nu facă această afirmație acum, dar sunt convins că oamenii apropiați lui Mirel și conducerea FRF îl vor determina să-și ducă mandatul până la capăt, până la turneul final”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies