Nationala

"Salutul Generalului". Anghel Iordănescu transmite un mesaj de forță pentru tricolori

România - Armenia, în direct pe Pro TV și Voyo, de la 21:45. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 20:47
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 20:55

România înfruntă în această seară Armenia, pe stadionul Ghencea, de la ora 21:45, într-un meci din Grupa J a preliminariilor CM 2022. Naționala revine astfel după 12 ani într-un loc care-i stârnește nenumărate amintiri lui Anghel Iordănescu, fost selecționer care a trăit multe satisfacții cu tricolorii pe arena clubului la care s-a consacrat. 

Cu o victorie în această seară, elevii lui Mirel Rădoi sunt mai aproape de barajul de calificare la Mondialul din Qatar și păstrează viu focul speranței de duce prima reprezentativă la un CM prima dată după 1998.

  • Anghel Iordanescu

La ediția din Franța din urmă cu 23 de ani pe banca tricolorilor conduși din teren de Gică Hagi și Gică Popescu se afla chiar Anghel Iordănescu, cel care simte că Ianis Hagi și colegii săi vor încheia Grupa J pe locul secund. 

”Se joacă în templul fotbalului românesc, acolo unde România a reușit mari performanțe. S-au scris pagini de istorie aici. Nu știu dacă ne-a purtat noroc, a fost și valoarea jucătorilor, și acum suntem cu mult peste Armenia și Macedonia de Nord. Nu putem pierde locul 2 în grupă.

Veți vedea o schimbare, una extrem de importantă în viața echipei naționale. Deja fac calcule cu cine putem pica la baraj, să vedem dacă intrăm în grupa celor șase favorite.  M-am ferit mereu de pronosticuri, dar pentru prima oară spun că terminăm pe locul 2 și luăm 9 puncte în 3 meciuri.

Vreau o victorie frumoasă, va fi o atmosferă entuziasmantă pe stadion”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies