Mihai Stoica Cosmin Olaroiu Eugen Nae Eugen Neagoe Universitatea Craiova Superliga

Situația lui Eugen Neagoe i-a trezit amintiri lui MM Stoica: „Du-te, fratele meu! Dacă vei fi lângă Oli, ești rezolvat pe viață!”

Mihai Stoica a analizat ultimul conflict din campionatul României: plecarea lui Eugen Neagoe de la U Cluj la Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 09:37
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 09:38

Universitatea Craiova și-a găsit antrenor. Cu postul vacant după plecarea lui Mirel Rădoi (41 ani), oltenii s-au orientat către Eugen Neagoe (55 ani). Numai că tehnicianul era sub contract cu Universitatea Cluj, așa că a trebuit să-și rezilieze înțelegerea cu ardelenii, fapt ce nu i-a convenit lui Emil Boc (56 ani).

Eugen Neagoe este așteptat la Craiova înainte de sfârșitul anului, ca pe 4 ianuarie să plece în cantonament în Antalya cu echipa. Acesta a fost ademenit de Mihai Rotaru cu un salariu lunar de 12.000 de euro, Mirel Rădoi fiind compensat cu 15.000 de euro în Bănie.

Mihai Stoica, tranșant cu privire la situația lui Eugen Neagoe 

Văzând această situație, lui Mihai Stoica i-a zburat gândul la un eveniment petrecut deceniul trecut. Atunci, Eugen Nae (47 ani), antrenorul de portari al FCSB-ului. a fost ofertat de Cosmin Olăroiu (53 ani).

„Să vă spun o chestie despre Eugen Nae, antrenorul de portari. L-am convins, când era portar la Otopeni, să se apuce de antrenorat. Eram la Urziceni. A lucrat cu mine la Urziceni, apoi a venit la Steaua (n.r. - FCSB), am lucrat la Steaua şi a primit ofertă de la Cosmin Olăroiu. 

Ce ar fi trebuit eu să fac atunci? El, săracul, nici nu voia să-mi spună, că îi era ruşine să-mi spună. <<Băi, Giani...>>. Geană (n.r. - Eugen Neagoe), Giani (n.r. - râde). 'Du-te, fratele meu, că nimeni nu poate să-ţi spună să stai pe 2.000, dacă ai 10.000 acolo. Dacă vei fi lângă Oli, ai rezolvat-o pe viaţă!' Cine stă pe lângă Oli e bine, e aranjat. Nu ai ce să faci”, a declarat managerul general al FCSB-ului pentru Orange Sport

Obiectivul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Finanțatorul Universității Craiova i-a fixat și obiectivul lui Eugen Neagoe. Noul antrenor de pe „Ion Oblemenco” trebuie să termine pe minimum locul 3, pentru a disputa barajul de UEFA Conference League, conform ProSport. Cu toate acestea, oltenii nu și-au luat gândul de la titlu, atât timp cânt mai există șanse din punct de vedere matematic. 

În acest moment, Universitatea Craiova ocupă locul 5 în Superligă, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la egalitate cu Rapid și FCSB, ocupantele locurilor 4 și 3. Prima poziție este a Farului Constanța, cu 45 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu un punct mai puțin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!