Liga 1

Alertă la FCSB! Doi jucători sunt suspecți de Covid-19 în lotul lui Iordănescu 

Doi fotbaliști de la FCSB acuză simptome de răceală de câteva zile. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 18:49
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 18:57

După cele trei cazuri de Covid-19 din cantonamentul FCSB-ului de săptămâna trecută, anunțate în exclusivitate de sport.ro, în lotul lui Edward Iordănescu au apărut doi fotbaliști care sunt suspecți de coronavirus. Cei doi fotbaliști sunt Constantin Budescu și Adrian Șut, informează gsp.ro

Jucătorii acuză o răceală de câteva zile, acesta fiind motivul pentru care au absentat din amicalul cu Astra Giurgiu, încheiat 2-0 pentru roș-albaștri. Sursa citată informează că mijlocașii au fost izolați de grup și testați, iar primele rezultate au fost negative. 

  • FCSB

Măsuri de prevenție în cazul celor doi 

Deși primele rezultate au fost pozitive, starea de sănătate ale fotbaliștilor nu este una bună, astfel că li se vor repeta testele peste 3-4 zile. Pentru a preveni eventuale infectări, în cazul în care se dovedește că Budescu și Șut au fost infectați, jucătorii nu mai pot intra în contact cu restul lotului, astfel că au absentat și de la antrenamentul de luni. 

Start dificil pentru Budescu 

Mijlocașul care a semnat în vară nu se află în cea mai bună formă fizică în acest start de sezon, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a impus pe postul de titular. Principala problemă fiind perioada de inactivitate pe care a avut-o Budescu. 

Edward Iordănescu a oferit detalii despre starea jucătorului pentru transferul căruia a insistat

„După trei luni de pauză este foarte greu. Chiar dacă a mai avut activitate individuală și a mers la sală, Budescu nu a mai făcut pregătire împreună cu echipa și nu a fost implicat într-un asemenea program. 

E dificil să vii după mai multe luni de lipsă de activitate și în scurt timp să te pui la punct. Trebuie să îți recapeți tonusul, condiția fizică și aceste lucruri se fac pas cu pas. Fotbalul nu l-a uitat, dar la fotbal trebuie să alergi și să ai un ritm bun. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător foarte implicat și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor”, a spus antrenorul. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies