Liga 1

Informații noi despre starea de sănătate a lui Florinel Coman. Dezvăluirile făcute de Edi Iordănescu 

Florinel Coman s-a accidentat în partida de la începutul campionatului, cu Sepsi. Atacantul de-abia revenise după o altă accidentare care l-a ținut departe de teren pentru câteva luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 14:17
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 14:35

La începutul lunii septembrie, managerul FCSB-ului a dezvăluit că jucătorul a suferit o intervenție chirurgicală la Londra, iar perioada de recuperare este undeva la trei luni. 

Actualul antrenor al roș-albaștrilor a oferit informații noi despre starea de sănătate a lui Florinel Coman, dezvăluind că acesta ar putea fi apt pentru joc de-abia la începutul anului viitor. Acesta a explicat că accidentarea a fost una serioasă și că nu își dorește să forțeze lucrurile, pentru a nu repeta evenimentele din vară. 

"E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut exista un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate. 

Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare seriosă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui", a declarat Edi Iordănescu pentru Realitatea Sportivă. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies