Edward Iordănescu, fascinat de Ianis Hagi: ”Va deveni o certitudine”

Ianis Hagi a marcat singurul gol în înfrângerea de la Hamburg.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 19:22

Într-un meci transmis în direct de PRO TV, Ianis Hagi a reușit să deschidă scorul în minutul 9, după o acțiune superbă a echipei noastre. Norocul nu a fost însă de partea noastră, Germania reușind să întoarcă rezultatul de pe tabelă.

Edward Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a lăudat jocul lui Ianis Hagi, menționând că are mare încredere în fiul lui Gheorghe Hagi. Iordănescu crede că Hagi jr. poate deveni un lider al actualei echipe naționale.

  • Edward Iordănescu

„În primul rând, eu îl compătimesc pentru că am văzut că în foarte multe momente i s-au făcut anumite nedreptăți. A fost analizat, judecat, etichetat și nimeni nu a avut răbdare cu el. 

Trebuie să înțelegem că la urma urmei a fost doar un copil și noi voiam ca el să dea randament imediat, să fie decisiv și mai făceam și greșeala de a-l compara cu tatăl său.

Din fericire pentru el și pentru echipa națională, Ianis dă semne că va deveni o certitudine și nu doar pentru acest gol cu Germania, ci pentru că reușește să confirme și în plan extern. 

Are un viitor frumos și trebuie să ne bucurăm cu toții că mai avem un Hagi la echipa națională!”, a spus Edi Iordănescu, la Realitatea Sportivă.

România - Armenia este în direct pe PRO TV și VOYO.ro în această seară, de la ora 21:45.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies