Mirel Rădoi, contrazis de Anghel Iordănescu: „Pentru voi a fost ciocolată caldă!”

Anghel Iordănescu a avut un reproș pentru selecționerul României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 22:11
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 22:43

În al șaptelea meci din Grupa J de calificare la Campionatul Mondial din 2022, echipa națională s-a deplasat la Hamburg, pentru a o întâlni pe Germania.

Cu toate că au intrat în avantaj la cabină, grație golului înscris de Hagi, tricolorii au fost învinși, reușitele lui Gnabry și Muller întorcând rezultatul. Însă la golul atacantului bavarez, din minutul 81, Andrei Ivan era responsabil să îl marcheze pe Muller, iar Mirel Rădoi, sătul de întrebările jurnaliștilor, l-a chemat pe jucătorul Craiovei la conferința de presă a le confirma ziariștilor că era datoria sa să-l încurce pe golgheterul Germaniei. 

Chiar dacă nu este de acord cu gestul lui Rădoi, Anghel Iordănescu a ținut să-l felicite pe selecționer pentru modul în care a pregătit meciul cu nemții. 

Iordănescu: „Am fost și dezamăgit”

Nu aș fi făcut niciodată acest gest, nu aș fi chemat niciodată jucătorul în fața presei. Pentru voi, ziariștii, a fost ciocolată, ciocolată caldă!

Dar aș vrea să-l felicit pe Mirel pentru prestația din Germania. A fost pentru prima oară când am văzut o echipă solidă, chiar dacă am pierdut. Mai văzusem momente bune, reprize, ca în Austria.

Am fost și dezamăgit, dar Mirel a înțeles că totul pornește de la siguranța defensivă, îl felicit pentru abordare. A fost acea excepție de la golul doi, în rest toți s-au achitat de sarcini”, a declarat Anghel Iordănescu la digisport

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies