RAZBOIUL dintre Gigi Becali si Planic continua! "A facut o mare mizerie! Cine vrea sa-l ia, sa plateasca 10 milioane de euro!"

Gigi Becali a vorbit si despre ce s-a intamplat cu Bogdan Planic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2020, 14:08
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2020, 15:39

Patronul lui FCSB este hotarat sa nu-l lase sa plece pentru mai putin de 10 milioane de euro, atat cat este stipulat in contract. 

"Nu mai vreau sa aduc straini. Studiem in Romania, sa aducem romani, sau i-am zis lui MM sa caute un rus, un grec, un cipriot, un sarb, un bulgar, astia-mi plac mie mai mult. Din tarile astea imi place mie fotbalul. De fapt, de aici iei jucatorii mai ieftin.

Cu Planic a venit cineva sa imi zica sa terminam conflictul cu 250.000 de euro. Asta i-am propus atunci, 250.000 clauza sa joace pana la final. Dar dupa ce a facut ce a facut, nu mai accept niciun fel de intelegere. Sa plateasca 10 milioane cine il ia, fiindca asa are clauza. Asta pentru ca a facut o mare mizerie", a declarat Becali in cadrul unei conferinte de presa. 

Totul a inceput in urma cu cateva saptamani, Bogdan Planic a fost nemultumit de faptul ca nu si-a incasat tot salariul in perioada starii de urgenta si a cerut rezilierea contractului cu FCSB. Fundasul sarb nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei, iar Gigi Becali l-a amenintat cu comisiile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!