Marius Croitoru FC Botosani Superliga

Primul antrenor din Romania care e gata sa semneze contract IN ALB: "Sa puna ce suma vrea, ce perioada vrea!" Ce spune Croitoru despre viitorul sau la Botosani

Marius Croitoru (39 de ani) n-are de gand sa plece de la Botosani, indiferent de ofertele pe care le primeste in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 22:40
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 22:43

Chiar daca i se termina contractul peste numai cateva zile, Croitoru vrea sa ramana in Moldova si ii transmite patronului Iftime ca e liber sa aleaga perioada contractuala si salariul.

"Contractul meu la Botosani expira pe 30, luna aceasta, dar semnez si in alb prelungirea, salariul si perioada o pune domnul Iftime. Daca va veni o oferta concreta, ma va ajuta sa plec, sunt ferm convins. Nici nu pot sa negociez, el pune perioada si suma. N-am cum sa negociez cu un om care m-a apreciat si mi-a dat la 38 de ani o echipa de Liga 1 pe mana", a spus Croitoru la Digisport.

Marius Croitoru a fost numit antrenor la Botosani vara trecuta, dupa ce a fost director sportiv in perioada in care Liviu Ciototariu era pe banca. Croitoru se afla la prima experienta ca principal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!