Liverpool Darwin Nunez Anglia

Noul star de la Liverpool, la un pas să se retragă din fotbal la 17 ani. Drama prin care a trecut Darwin Nunez

Transferat în această vară la Liverpool, Darwin Nunez a reușit să câștige deja primul trofeu în Premier League, impunându-se în Supercupa Angliei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 17:15
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 17:20

Fotbalistul de 23 de ani a marcat în partida cu Manchester City și i-a cucerit deja pe fanii cormoranilor. Cariera lui Nunez ar fi putut avea o direcție diferită după accidentarea suferită la 17 ani. 

În timpul unui joc, pe când evolual la formația Penarol, jucătorul s-a accidentat grav la gleznă și a stat departe de teren un an și jumătate. 

"Încheia fiecare antrenament în lacrimi. La un moment dat l-am întrebat cum se simte și mi-a spus că vrea să renunțe la fotbal. Mi-a spus că nu poate face față durerii, că îi place fotbalul, dar că nu poate da 100% din cauza durerii", a declarat Leonardo Ramos, președintele formației Penarol.

Liverpool - Manchester City 3-1 | Ce a spus Klopp despre Nunez

"În primele amicale nu eram la nivelul acesta. Nunez primea pase lungi, iar asta îl omora. Toată lumea a început să-l judece. O să remediem asta, el va face față cu brio. Suntem calmi și știm că poate produce lucruri bune.

Cred că Darwin s-ar fi simțit bine și fără să înscrie, datorită penalty-ului produs. Golul a fost, însă, cireașa de pe tort, iar asta l-a bucurat mult pe el.

O poți vedea pe fața lui, o poți vedea pe fața tuturor colegilor, cât de fericiți sunt pentru el și ăsta este un semn foarte bun, pentru că se află de o scurtă perioadă cu noi", au fost cuvintele lui Jurgen Klopp, potrivit Sky Sports.

Modifică setările cookies