Fernando Varela PAOK Superliga Varela a gasit un "Becali" si in Grecia: "Nu vorbeste la TV, dar vine la hotel si ne spune cand jucam prost!" Cum a plecat de la FCSB: "Am vorbit cu Gigi si a inteles!"

VIDEO Prima reacție acordată de Varela despre revenirea la FCSB

Fernando Varela a refuzat transferul la CSU Craiova și ar putea reveni la FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 21:14
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:47

Fundașul de 34 de ani a intrat în ultimele șase luni de contract, iar în ultimele zile a fost în centrul atenției, după ce ar fi negociat cu CSU Craiova. Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie, a anunțat că transferul acestuia în Oltenia este imposibil.

Prima reacție acordată de Varela despre revenirea la FCSB

Ulterior, au apărut zvonuri care anunțau că Fernando Varela ar putea ajunge la FCSB. Mai mult, s-a scris că PAOK ar fi dispusă să îl cedeze pe fundașul cumpărat chiar de la actuala vicecampioana a României încă din această iarnă.

Fundașul nu crede însă că mutarea se poate realiza în această iarnă. Varela spune că va rămâne în Grecia până la expirarea contractului său: „Eu nu ma duc în România acum și nu prea vreau să vorbesc despre asta”.

Totuși, acesta nu ar spune nu unei reveniri în vară la FCSB. Varela a refuzat să meargă la Craiova, printre altefe, din cauza atașamentului față de grupatrea din Ghencea

Nu știu, vedem. Mai sunt șase luni până se termină sezonul ăsta. Orice e posibil. Eu am fost foarte fericit în România”, a spus Fernando Varela pentru ProSport.

Ajuns la 34 de ani, Varela a mai jucat în România și pentru FC Vaslui, în 41 de meciuri, marcând de două ori. La FCSB a strâns 117 meciuri, 12 goluri și două pase de gol, în timp ce pentru PAOK a adunat 208 meciuri, 9 goluri și 6 pase de gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!