Cea mai dură reacție după refuzul lui Ladislau Boloni

selectioner romania Ladislau Boloni Sorin Cartu Nationala Ladislau Boloni
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 20:27
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 20:43

Naționala de fotbal nu mai are selecționer de pe 30 noiembrie, de când contractul lui Mirel Rădoi a expirat. 

Mihai Stoichiță a declarat azi că până sâmbătă FRF va ajunge la un acord cu un antrenor, în cursă rămânând Adrian Mutu și Edi Iordănescu. Reacțiile după refuzul lui Ladislau Boloni continuă să apară, iar Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, și-a arătat mâhnirea după felul în care au decurs tratativele. 

"E adevărat că una din clauzele care îl deranjau pe Boloni să fie una de obiectiv? Am citit și eu. Păi și cum să fiu eu antrenorul și să nu am obiectiv? Dacă eu nu îmi pun obiectiv nici la meciurile cu Muntenegru și Bosnia și Finlanda, atunci ce facem, ce gândim despre fotbal? Nu îl înțeleg. Stai puțin, păi asta este meseria de antrenor și riscul antrenorului, să treci de astea 6 meciuri. Trebuie să le treci oricum. La experiența ta, nu poți să te duci la o echipă să spui: 'bă, după 6 meciuri, mă dă afară'.

Nu cred că e un antrenor care se angajează undeva să să spună: 'bă, să trec de primele 6 luni'. Nu pleci, că nu te dă nimeni afară. Te dă după ce termină celelalte. Dar dacă te dă afară, însemnă că tu nu ai avut rezultate. Dar tuturor antrenorilor le merge meseria în funcție de rezultate. Nu există altfel, nu am văzut să spună că 'joacă echipa bine și mă angajează să facă echipa spectacol'. Nu te dă afară indiferent cât de spectaculos ești", a declarat Sorin Cârțu, potrivit digisport.ro.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi (40 de ani), a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022. Rădoi a preluase funcţia de selecţioner la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contractul lui Mirel Rădoi a expirat la 30 noiembrie 2021.

După decizia lui Mirel Rădoi de a nu mai continua la conducerea selecţionatei României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu foştii selecţioneri Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, Ladislau Boloni, dar şi cu antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru a le propune preluarea postului, însă niciuna dintre soluţii nu s-a concretizat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!