Liga 1

FCSB, pe punctul să dea lovitura iernii! Un jucător emblematic a refuzat CSU Craiova și vrea să revină la roș-albaștri 

FCSB ar putea bifa primul transfer din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 08:35
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 12:12

Fernando Varela (34 ani) a fost ținta Universității Craiova în această iarnă. Pentru a-și betona apărarea, Laurențiu Reghecampf l-a dorit pe fostul său elev alături de care a colaborat la FCSB. 

Chiar dacă PAOK și-a dat acordul pentru ca mutarea să se materializeze în această perioadă de transferuri, fundașul central este cel care nu a dorit să vină la clubul din Bănie.

„Varela a fost principala țintă a noastră în această iarnă. Am muncit două săptămâni la acest transfer. Din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK a fost de acord, dar, din nefericire, mutarea a picat. N-a fost vorba despre bani”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Varela, înapoi la FCSB?

Însă, potrivit gsp, Fernando Varela dorește să se întoarcă în România, doar că la FCSB, nu la Universitatea Craiova. Stoperul ar fi ajuns la un acord cu PAOK să-l lase liber de contract în această iarnă, chiar dacă angajamentul cu grecii expiră în vară, și să alăture lotului condus de Toni Petrea. 

Ar fi primul transfel al roș-albaștrilor realizat în această iarnă. Gigi Becali a preferat să nu aducă niciun jucător la vicecampioana României. Ba mai mult, a renunțat la Constantin Budescu (32 ani) din cauza salariului mare pe care îl avea, 25.000 de euro lunar, și pentru a-și promova tinerii în continuare. 

În aceast sezon, Varela a bifat 16 prezențe pentru PAOK în toate competițiile. Iar din 2016, de când FCSB l-a vândut grecilor pe 1,4 milioane de euro, acesta a strâns 208 meciuri pentru echipa pregătită de Răzvan Lucescu, perioadă în care și-a trecut în palmares 4 Cupe ale Greciei și un campionat.

Modifică setările cookies