Nationala

FRF l-a pierdut pe Cesare Prandelli! Unde s-a rupt totul: „Nici nu trebuia plătit!”

Cesare Prandelli, la un pas de naționala României, însă mutarea a picat după ultimele informații cu privire la viitorul selecționer al României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 20:16
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 20:26

Victor Becali a susținut că Prandelli era gata să vină alături de Adrian Mutu, la echipa națională, dacă FRF l-ar fi numit pe acesta în funcția de selecționer.

Mai mult, impresarul spune că antrenorul italian nu solicita remunerație pentru postul de consilier pe care urma să-l aibă, datorită legăturii extrem de strânsă pe care o are cu Adi Mutu.

  • Cesare Prandelli

Mutarea a picat, însă, după ce FRF a avansat în negocierile cu Edi Iordănescu și este de așteptat ca sâmbătă, acesta să fie numit oficial pe banca naționalei.

„Cu Boloni este mai greu să te înțelegi, el pune multe condiții, vine cu avocații, își apără drepturile. Dacă l-au ales pe Edi Iordănescu, este alegerea bună. A câștigat și el un campionat, a avut performanțe. Să dea Dumnezeu să fie bine, să ne calificăm. Edi a făcut treabă pe unde a fost. Probabil că dacă rămânea la FCSB, Edi ar fi avut o clauză de reziliere, deci n-ar fi putut merge la națională.

Edi nu a fost fotbalist de nivel înalt, dar are mai multă experiență în antrenorat. Cel mai important este să fie prezentat selecționerul și să înceapă treaba. Prea mult s-a lungit această problemă.

Nu ar fi fost deloc rău dacă Prandelli venea cu Mutu. Nu era nevoie să cunoască fotbalul românesc, îl cunoaște Mutu. Prandelli i-a fost antrenor, iar Adrian a avut cele mai bune evoluții sub comanda sa. N-ar fi fost deloc o idee rea. Mutu n-ar fi spus ceva dacă n-ar fi avut o discuție cu Prandelli, mă gândesc că a avut acceptul său.

Cum ar fi să spun eu că îl aduc pe Capello fără să vorbesc cu el? Prandelli nu făcea asta pentru bani, i-ar fi dat o mână de ajutor lui Mutu. Nu trebuia să fie plătit, sigur i-ar fi asigurat deplasări, bilete de avion și poate o primă de calificare. Prandelli ar fi făcut asta doar pentru Adrian, știu relația lor, Mutu este ca fiul lui, ține mult la el”, a spus Victor Becali, potrivit Digi Sport.

Așteptarea a luat sfârșit: „Sâmbătă vom anunța oficial selecționerul!”

Federația Română de Fotbal s-a hotărât asupra unui selecționer.

FRF caută un selecționer de pe 30 noiembrie 2021, de când contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat. În aceste două luni, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au lovit de refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme”, a spus Stoichiță - mai multe detalii AICI!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies