Liga 1

Prejudiciul uriaș pe care Dinamo va trebui să i-l achite lui Nicolae Badea. Mureșan, încrezător că „va rezolva ușor” situația

Nicolae Badea, deținătorul drepturilor asupra mărcii „FC Dinamo”, le-a cerut oficialilor clubului din Liga 1 să nu mai folosească marca Dinamo și le-a cerut despăgubiri de un milion de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:34
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:38

Iuliu Mureșan a anunțat că trupa din prima ligă își va schimba sigla și denumirea astfel încât cele mai reprezentative elemente ale clubului: numele „Dinamo” și data apariției „1948” să se regăsească în noul nume al clubului ce activează pe prima scenă a fostbalului românesc.

Dinamo nu mai poate folosi numele de „FC Dinamo”

„Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă.

Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Digi Sport.

Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1 și va juca barajul pentru rămâne/promovare în prima liga la finalul acestui sezon.

Modifică setările cookies