Pregatire pentru VAR in carantina! Sesiune teoretica ONLINE pentru "centralii" si "asistentii" din Liga 1

Pregatire pentru VAR in carantina! Sesiune teoretica ONLINE pentru "centralii" si "asistentii" din Liga 1

Arbitrii din Liga 1 continua pregatirea teoretica pentru sistemul VAR, chiar daca sunt in izolare din cauza coronavirusului.

Arbitrii din Liga 1 aveau planificate activitatile de pregatire teoretica la Casa Fotbalului, insa din cauza pandemiei de Covid-19, Comisia Centrala a Arbitrilor a organizat marti, 24 martie, un curs online.

"In prima faza, arbitrii din Liga 1, 55 la numar, 'centrali' si 'asistenti', au primit materiale video cu faze de joc. Acestia au fost rugati sa isi exprime opinia asupra unor incidente din diferite competii europene si sa argumentez decizia care cred ca se impunea luata", au scris cei de la FRF.

Presedintele CCA, Kyros Vassaras, le-a explicat celor 55 de arbitri care erau deciziile corecte, prezentandu-le aceleasi faze si din perspectiva VAR.

La intalnirea online au participat si Alexandru Deaconu, vicepresedintele CCA, si Augustus Constantin, membru CCA.

"A fost o intalnire benefica pentru toata lumea, dar cel mai important lucru in aceste momente este ca toti arbitrii sunt sanatosi. Le-am transmis sa respecte in continuare recomandarile Organizatiei Mondiale de Sanatate si sa isi mentina forma fizică”, a spus Kyros Vassaras, potrivit FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT