Gigi Becali are trei SOLUTII pentru SALVAREA fotbalului romanesc! Patronul FCSB ameninta ca pune lacatul pe echipa daca Federatia nu ia masuri

Gigi Becali are trei SOLUTII pentru SALVAREA fotbalului romanesc! Patronul FCSB ameninta ca pune lacatul pe echipa daca Federatia nu ia masuri

Fotbalul romanesc are de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, iar fotbalistii sunt cei mai pagubiti din cauza faptului ca le vor fi scazute salariile. 

Gigi Becali a propus trei solutii care ar putea fi luate in calcul in aceasta situatie: injumatatirea salariilor, deschiderea ferestrei de transferuri si posibilitatea de a desface contractul la 3 jucatori. 

Patronul FCSB a explicat in exlcusivitate la PRO X cum vede el situatia salariilor din Liga 1, dar si masurile pe care Federatia trebuie sa le ia.  

"Daca nu hotaraste Federatia pentru 50% salariu la jucatori si sa poti sa desfaci unilateral contractul la maxim 3 jucatori. Sa dea drumul la transferuri acum, ca sa se poata jucatorii transfera. Fotbalistul nu e si el om? Trebuie sa stea cu 10.000 salariu? Poate sa stea si cu 700 de euro o perioada.

Le dau 50% din salariu, daca au 15.000 le dai 7500. La mine cel mai mic salariu e 10.000, deci jucatorii o sa ia de la 5000 in sus. Vina are 12000 si o sa ia 6000, si asa ia dublu decat lua la Viitorul. Acolo avea 3000. 

Vrem sa murim toti sau sa traim toti mai saraci? Vrem un fotbal mort? Daca inchid eu barierele, la revedere cu tot fotbalul din Romania, s-a terminat.

Daca nu se iau masurile astea peste 2-3 saptamani eu nu mai le dau banii la jucatori! Eu spun ce pot eu sa fac, eu daca nu se face asta, inchid!", a declarat Gigi Becali la PRO X. 

 

"Daca nu le convine jucatorilor sa mearga la comisii!"

 

Gigi Becali spune ca oricum va lua masuri in ceea ce priveste salariile  de la FCSB indiferent de ce va decice FRF.

"Din moment ce Guvernul invoca somajul tehnic la 1 milion de oameni, atunci e normal ca nu poti sa faci discriminare intre oameni. Avem motive sa mergem la comisii si castigam noi, mergem la TAS si castigam noi. Dar ar fi bine sa cada la pace. O sa fie unii jucatori care o sa zica ca nu vor, sa mearga la comisii si asta e", a adaugat Gigi Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce prevede Legea carantinării, modificată marți noaptea de senatori. Asimptomaticii, internați 48 de ore
BRAT