Poli Iasi si-a gasit investitor! Cine va asigura bugetul clubului pentru urmatorii 5 ani

Luni 11 Iunie 2018, 15:29

	Poli Iasi si-a gasit investitor! Cine va asigura bugetul clubului pentru urmatorii 5 ani

Aflat intr-o situatie financiara critica, clubul Poli Iasi respira dupa un parteneriat incheiat cu un om de afaceri din Baia Mare.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Primaria orasului Iasi a incheiat un parteneriat cu Horia Sabo, omul de afaceri din Baia Mare care s-a angajat sa completeze bugetul clubului pentru urmatorii cinci ani.

"Mi-a spus ca vrea sa investeasca in fotbal, are un plan de afaceri. Va avea control pe latura financiara, tatal dumnealui se va ocupa, probabil, de acest aspect, va avea libertate pe linia de marketing."

"Il va avea in club pe Tibi Selymes, in rolul de director sportiv."

"Mi-a placut faptul ca a fost sincer si mi-a spus ca nu vine din altruism la fotbal, ci pentru a face profit. Eu sper ca lucrurile sa iasa bine, insa vom urmari pasii care se fac, vom fi foarte atenti", a explicat primarul Mihai Chirica in Ziua de Iasi.

Conform Gazetei, Horia Sabo urmeaza sa completeze bugetul clubului cu sume cuprinse intre 800.000 si 1,2 milioane de euro, pentru urmatoarele cinci sezoane.

BRAT