Dinamo se poate vinde si ASTAZI! Oferta cu banii jos pentru Negoita: "Fara termene, transe si alte prostii". Cine vrea sa cumpere clubul cat mai repede

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2019, 10:05

	Dinamo se poate vinde si ASTAZI! Oferta cu banii jos pentru Negoita: "Fara termene, transe si alte prostii". Cine vrea sa cumpere clubul cat mai repede

Ionut Negoita a scos clubul Dinamo la vanzare de o buna bucata de vreme, dar lucrurile nu par sa se miste. In urma cu cateva saptamani el a avut o intrevedere cu omul de afaceri Claudiu Florica.

Ionut Negoita a negociat vanzarea lui Dinamo cu afaceristul Claudiu Florica, cei doi stabilind ca inainte ca procesul sa avanseze la club trebuie facut un audit financiar. Negoita vrea sa vanda 51% din pachetul de actiuni pe care il detine cu 3.000.000 euro. De cealalta parte, Claudiu Florica vrea mai mult de 60% din actiuni.

Horia Sabo: "Ofer 3.000.000 euro fara termene, transe si alte prostii"

Un alt afacerist interesat de cumpararea lui Dinamo este Horia Sabu, fostul finantator de la Poli Iasi, plecat cu mare scandal din Copou, dupa ce a fost acuzat ca nu a investit niciun ban si a incercat sa-i pacaleasca pe ieseni.

Horia Sabo
spune ca este pregatit sa dea pe loc suma de 3.000.000 euro.

"Zilele urmatoare voi face o noua propunere catre Negoita pentru plata intregului pachet. Ofer 3 milioane de euro fara termene, fara transe si fara alte prostii. Dupa ce ii fac plata, ii invit pe toti ce care doresc sa faca un audit sa imi vada registrele financiare, ca sa se convinga ca sunt un om de afaceri serios", a spus Horia Sabo pentru publicatia Fanatik.

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies