Gica Hagi Alexandru Cicaldau Farul Constanta Galatasaray Superliga

Plecarea lui Cicâldău la Galatasaray, o adevărată lovitură dată Gică Hagi! Suma uriașă pe care o poate încasa 'Regele'

Gică Hagi și-a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 21:49
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 07:51

După ce Mitică Dragomir a anunțat în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că Cicâldău se va transfera la Galatasaray, turcii au confirmat interesul pentru mijlocașul Craiovei și au emis un comunicat oficial în care susțin că au început tratativele cu internaționalul român. 

Chiar dacă nu mai joacă în prezent la el, Hagi se ocupă din umbră de destinele foștilor fotbaliști școliți la academia de la Ovidiu.

  • Plecarea lui Cicâldău la Galatasaray, o adevărată lovitură pentru Gică Hagi! Suma uriașă pe care o poate încasa Regele

Când a fost vândut de Viitorul Constanța, în ianuarie 2018, la echipa patronată de Mihai Rotaru, Gică Hagi și-a asigurat 30% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău. Astfel, actualul antrenor al Farului ar urma să încaseze aproape 2 milioane de euro, având în vedere că Galatasaray s-a înțeles cu Universitatea Craiova pentru 6.5 milioane de euro. 

În cele 129 de meciuri, Cicâldău a marcat 33 de goluri și a oferit 29 de pase pentru olteni. De asemena, mijlocașul are și 14 prezențe la echipa națională a României, pentru care a marcat două goluri, ambele înscrise cu Armenia, în luna martie a acestui an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!