Andrei Ciobanu, aproape să joace contra lui Messi in Spania! Hagi poate bifa un nou transfer important

andrei ciobanu Betis Sevilla Farul Constanta Jocurile Olimpice Superliga Andrei Ciobanu, aproape să joace contra lui Messi in Spania! Hagi poate bifa un nou transfer important
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 20:08
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 20:17

Andrei Ciobanu este urmărit de Betis Sevilla. 

Andrei Ciobanu este jucătorul în jurul căruia Mirel Radoi alcătuiește mijlocul terenului pentru meciurile de la Jocurile Olimpice. Fotbalistul Farului Constanța și-a demonstrat deja calitățile la Campionatul European U21 din luna martie a acestui an. Jucătorul a fost remarcat și de presa franceză, care a ținut să îl laude pentru modul în care dirijează jocul. 

"Organizator și finalizator al unei echipe a României care ajunge din nou la Jocurile Olimpice după 57 de ani, Andrei Ciobanu va juca rolul șefului de orchestră în absența tinerilor ofensivi care au calificat echipa la Europeanul U21 din Italia. Va trebui să înlocuiască nume precum Ianis Hagi, Dennis Man, George Pușcaș, Alexandru Cicâldău, toți blocați de cluburi.

  • Andrei Ciobanu, aproape să joace contra lui Messi in Spania! Hagi poate bifa un nou transfer important

Acest lucru îi poate pica bine. Ciobanu deja a luminat speranțele la EURO din luna martie, cu 'tricolorii mici', folosindu-și talentatul picior drept (întrebați-i pe olandezi). Cu o pasă lungă, ca de laser, mijlocașul îl poate găsi pe George Ganea, fiul lui Ionel, care ar putea transforma pasele sale.

Cu asemenea carte de vizită, jucătorul de la Farul, care e antrenat de Gheorghe Hagi, ar putea să fie transferat foarte curând în Spania, unde Betis îl cere de luni bune. Dar mai întâi trebuie să ajungă în sferturi sau să câștige o medalie", a titrat Sofoot. 

Andrei Ciobanu este un produs al Academiei lui Hagi. Jucătorul a debutat în 2016 pentru Viitorul Constanța, echipa alături de care a câștigat cupa si campionatul în România. Cota jucătorului, potrivit transfermarkt, este de 1.5 milioane de euro. În ultimul sezon de Liga 1, Ciobanu a bifat 35 de meciuri pentru constănțeni, pentru care a marcat 9 goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!