EXCLUSIV | Cicâldău a plecat la Galatasaray! Anunțul făcut în direct la Ora Exactă în Sport

cicaldau CSU Craiova Galatasaray Superliga EXCLUSIV Cicaldau a plecat la Galatasaray! Anunțul făcut în direct la Ora Exactă în Sport
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 12:29
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 15:07

Alexandru Cicâldău va pleca la Galatasaray.

 

14:00 Conform surselor sport.ro, Cicâldău va pleca, în această după-amiază, spre Istambul, pentru a semna cu Galatasaray.

12:00 Mitică Dragomir a anunțat, în exclusivitate, la PRO X, că Alexandru Cicâldău va semna cu Galatasaray:

  • EXCLUSIV Cicaldau a plecat la Galatasaray! Anunțul făcut în direct la Ora Exactă în Sport

"Am auzit un zvon și vi-l dau și vouă. E în premieră, cred. Craiova s-a despărțit astăzi de cel mai bun jucător al lor. Cicâldău, da. Bombă. A fost vândut la Galatasaray pe șase milioane de euro plus 20% din următorul transfer, este nemaipomenit."

Dumitru Dragomir a spus ca transferul a fost intermediat de frații Becali. Ioan Becali spune, însă, că nu știe nimic despre acest transfer al vreunui fotbalist impresariat de el la Galatasaray:

"Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic deocamdată de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva", a reacţionat Ioan Becali pentru digisport.ro.

Turcii de la Fanatik au anunțat și ei că exista interes din partea lui Galatasaray: În vârstă de 24 de ani, este om de bază la Universitatea Craiova, pentru care are 33 de goluri și 21 de pase decisive în 129 de apariții acolo. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani, care a devenit și o cheie și în echipa națională a României, a fost dorit Galatasaray,  și de echipa italiană Sampdoria.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!