Alexandru Cicaldau Galatasaray Universitatea Craiova Superliga Galatasaray confirmă negocierile cu Cicâldău! Prima reacție oficială a turcilor

Galatasaray confirmă negocierile cu Cicâldău! Prima reacție oficială a turcilor 

Cicâldău este ținta turcilor de la Galatasaray în acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 20:51
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 21:34

Mitică Dragomir a anuțat în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că Cicâldău va semna cu Galatasaray. Fostul președinte al LPF a precizat că Mihai Rotaru va încasa 6 milioane de euro în schimbul mijlocașului său și 20% dintr-un viitor transfer. 

Galatasaray a confirmat și ea interesul pentru Alexandru Cicâldău. Turcii au emis un comunicat oficial pe rețelele de social media în care confrimă că au început tratativele pentru transferul jucătorului Craiovei la echipa din Istambul. 

  • Galatasaray confirmă negocierile cu Cicâldău! Prima reacție oficială a turcilor

"Oficial au început negocierile pentru Alexandru Cicâldău. Jucătorul român al Universității Craiova, născut pe 08.07.1997", este declarația oficială emisă de conducerea lui Galatasaray. 

Cicâldău este la Universitatea Craiova din ianuarie 2018, când oltenii le-au plătit 1 milion de euro în schimbul său celor de la Viitorul Constanța. Cota internaționalului român este în acest moment 6.5 milioane de euro, conform transfermarkt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!