Olăroiu, implicat total pentru a o ajuta pe FCSB! Ultimul gest al antrenorului: „M-a sunat și m-a întrebat asta!” 

FCSB a reușit să câștige meciul cu CS Mioveni, 3-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 09:29
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 09:33

Roș-albaștrii s-au impus la scor de neprezentare cu nou-promovata, în ciuda problemelor imense pe care le-au întâmpinat în ultimele zile. Cu doar 13 jucători în lot pentru meciul de la Buzău, FCSB a reușit să câștige cu CS Mioveni datorită golurilor înscrise de Tănase, Dumiter și Keșeru. 

În absența lui Edward Iordănescu, infectat și el cu Covid-19, cel care a ajutat echipa a fost Eugen Nae, antrenorul cu portari care face parte din staff-ul lui Cosmin Olăroiu. Apropiat al echipei, fostul antrenor al lui Jiangsu a sărit în ajutorul roș-albaștrilor în această perioadă dificilă. 

Mai mult, Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre gestul făcut de tehnicianul român, dezvăluind că acesta l-a contactat pentru a-l întreba dacă mai poate ajuta în vreun fel. 

„Oricând e prezent dacă îl solicităm!” 

„Meciul a fost pregătit de Edi Iordănescu și de staff-ul lui. Tehnologia ne ajută, există tablete, aplicații, putem vorbi normal. Nu a fost prezent fizic, dar a fost pe tabletă. 

Nae a mai fost principal, dacă nu mă înșel, la Otopeni, dar nu l-am întrebat. Nae e al nostru, la primul antrenament când a venit și a început să antreneze portarii, ne-am dat seama că e de acolo. Ok, vine Marius Popa, care e tot al nostru și Nae își va prelungi vacanța. E al nostru, era normal să vină să ne ajute. Îi mulțumesc și aici public, și îi mulțumesc în primul rând lui Cosmin Olăroiu, care în afară de faptul că nu a ezitat când l-am rugat să îl lase pe Nae două săptămâni la noi, mai mult, ieri m-a sunat și m-a întrebat dacă nu cumva vreau să ne mai ajute cu cineva. 

El e plecat, Cătălin Necula, acum am dat din casă, dar ăsta e Oli, adică, indiferent ce va face, că va câștiga campionat în China, fie Champions League, de conturi nu mai vorbim. Oricând e prezent dacă îl solicităm, când a venit la Cupa României”, a spus Mihai Stoica la finalul meciului. 

Modifică setările cookies