MM Stoica răspunde oficialilor LPF: "Ce anchetă? Să vadă în ce condiții se lucrează la noi!"

FCSB s-a impus cu 3-0 cu CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 22:51
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 00:09

FCSB a obținut o victorie importantă cu CS Mioveni, scor 3-0, ținând cont că nu au fost disponibili decât 13 jucători, restul fiind accidentați sau infectați cu COVID-19. 

La finalul partidei, Mihai Stoica a declarat că urmează o testare nouă a fotbaliștilor pentru a vedea care este situația înaintea partidei cu Farul Constanța și le-a răspuns și oficialilor LPF. 

"Am avut 11 jucători care au intrat în teren, 11 jucători de valoare. Nu e un rezultat surpriză, ne făceam probleme din prisma accidentărilor. 

Mâine noi avem testarea jucătorilor ca să vedem dacă nu cumva mai apare vreun caz și să vedem care e situația. Să vedem dacă va mai fi formula asta. Orice jucător care cade mâine la teste, nu mai avem cum să jucăm. 

Îi spun acum domnului Justin Ștefan că am luat toate măsurile. Ce anchetă? Nu există poziția clubului. Vaccinați, nevaccinați, trebuie să ne testăm. 

Oricine vine trebuie să vadă în ce condiții se lucrează la noi. Fiecare jucător în camera lui, catering, nici măcar bucătăria nu a mai funcționat. Ne temem, avem și noi colaboratori în vârstă.", a declarat Mihai Stoica după meci, la DigiSport.

Modifică setările cookies