Liga 1

"Sper să nu-l vedem pe Vlad atacant". FCSB, plan de criză înaintea meciului cu Mioveni: roș-albaștrii au două rezerve 

FCSB se află într-o situație inedită înaintea meciului cu CS Mioveni, având la dispoziție doar 13 jucători valizi pentru partida din etapa a 12-a din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 20:07
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 20:24

Din cauza accidentărilor și a infectărilor cu COVID-19, FCSB are la dispoziție doar două rezerve pentru partida cu CS Mioveni, pe Musi și Târnovanu, iar primul 11 construit este unul de avarie. 

Echipa de start FCSB: Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - Stoica, Keșeru, Dumiter

Rezerve: Târnovanu, Muși

Într-un interviu acordat înainatea meciului, Mihai Stoica a declarat că cei doi portari sunt pregătiți să joace și pe teren dacă va fi cazul.

"Tehnologia ne ajută, Edi Iordănescu a fost tot timpul alături de echipă, dar au apărut schimbări de la zi la zi. Dacă mai lipsea un jucător, se amâna meciul! Aș vrea să rămânem în istorie drept prima echipă care s-a prezentat cu 13 jucători și a câștigat. Cam asta ne dorim.

Asta e limita, au mai picat doi jucători azi dimineață. Am trăit multe în fotbal, dar așa ceva n-am crezut că o să pregătesc înaintea unui meci. Avem echipament de jucători de câmp pentru cei doi portari. Și asta e o premieră, sper să nu-l vedem pe Vlad atacant.

Dacă va fi să fie o schimbare, sper să fie doar Musi. Avem ca obiectiv victoria, nu putem să avem alt obiectiv. Avem încredere că putem juca și în aceste condiții. Cred că cei care vor intra pe teren vor fi gladiatori!", a spus MM Stoica, înaintea meciului la DigiSport. 

Modifică setările cookies