Gigi Becali Academica Clinceni FCSB Superliga

Oficialii unui club din Liga 1, acuze grave la adresa FCSB: „Am fost păcăliți!” Cum s-a petrecut totul

FCSB, acuzată că a păcălit un club din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 16:07
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 16:14

Iulian Stoica, președintele Academicii Clinceni, susține că clubul său a fost păcălit în momentul în care s-a făcut transferul lui Cordea la FCSB.

Totul a plecat de la jucătorii imprumutați de FCSB la Academica în 2018-2019, pentru care Gigi Becali a plătit jumătate din salarii.

În momentul în care fotbaliștii împrumutați au revenit la FCSB, Gigi Becali a considerat că clubul din Ilfov are o datorie către el pentru salariile pe care le plătise, motiv pentru care a cerut să-l ia pe gratis pe Adrian Șut, iar ulterior l-a dorit și pe Andrei Cordea, tot în contul datoriei, însă oficialii Clinceniului au fost de acord să-l cedeze pe acesta pentru doar 50 de mii de euro la FCSB.

Iulian Stoica susține că toate acestea au fost posibile datorită relației strânse pe care fostul președinte al clubului ilfovean, Constantin Bigan, o avea cu Valeriu Argăseală.

„Am fost păcăliți cu doi jucători. Becali l-a luat pe Șut și a zis că s-a stins o datorie morală și nu mai știu ce. După, l-a luat și pe Cordea.

A fost o chestie simplă. Fostul președinte, domnul Bigdan, are o relație cu domnul Argăseală și a făcut ce a făcut, când s-a format echipa cu jucători împrumutați. La un moment dat, am avut 11 jucători cărora noi le-am plătit din salarii și, când s-au retras, au zis 'dom'ne, îl luăm pe Șut pentru a stinge datoria'. 

Domnul Constantin Bigan, care era președinte la momentul acela, a spus 'hai să închidem'. Am zis 'bine, dom'ne'. Și l-a luat pe Șut. Acum, am ajuns să-l ia și pe Cordea în aceeași situație. Cordea era un jucător pe care puteam să lupm o sumă frumoasă de bani”, a explicat Iulian Stoica, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!