„Să-și caute altă echipă!” Jucătorii de la FCSB care vor trebui să-și ia adio de la vicecampioană

FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 23:17
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 23:26

După o pauză de câteva luni, Gigi Becali (63 de ani) și-a reluat vechile obiceiuri de a-și critica public fotbaliștii.

Multe voci din fotbal susțin că Gigi Becali își sabotează singur echipa prin comportamentul său, iar fotbaliștii criticați vehement de acesta ar putea fi afectați de criticile patronului.

Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, îi ia apărarea patronului Becali și îi invită pe fotbaliștii care se simt deranjați de discursul dur al patronului să-și găsească alte meserii.

„I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB. La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema?

Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului. Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă.  Dacă Cristea e marcat de o delcaraţie a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Gigi Becali pune presiune pe Budescu: „Vreau golazo, nu circ!”

Constantin Budescu nu pare afectat de ciriticile primite de la Gigi Becali.

Divorțul dintre Edward Iordănescu și FCSB a plecat de la criticile pe care Becali i le-a adus lui Budescu. Supărat după egalul cu Voluntari, Becali a anunțat că, dacă Budescu continuă să joace doar cu exterioere, va pleca de la echipă.

Acea declarație avea să ducă, în final, la plecarea lui Edward Iordănescu și la revenirea lui Petrea la echipă. Becali a explicat acele declarații, spunând că, dacă nu le lansa, s-ar fi luat și alți fotbaliști după Budescu. (Mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!