„Ei au probleme, noi nu!” Capitolul la care FCSB nu are rival în Liga 1! + Remarca lui MM Stoica

FCSB Liga 1 MM Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 11:14
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 11:18

FCSB are un nou antrenor și speră ca odată cu acestă mutare să reducă din diferența de pucte care o desparte de liderul CFR Cluj.

În contextul luptei directe pentru campionat dintre cele două rinale, MM Stoica a ținut să evidențieze un lucru extrem de important. FCSB deține în momentul de față avantajul în privința vârstei.

FCSB are în componență jucători tineri foarte talentați, ceea ce i-ar putea da un avantaj important în final de sezon în lupta cu CFR Cluj, a cărei medie de vârstă este cea mai ridicată din Liga 1.

Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Andrei Vlad, Darius Olaru au ocupat locurile U21 în ehipa de start a „roş-albaştrilor”, în acest sezon.

MM Stoica: „Regula U21 nu e normală!”

„Regula U21 nu e normală! Nu poţi să forţezi un club… Noi suntem acoperiţi din toate punctele de vedere. Noi aveam şi atunci. Gigi a cumpărat cei mai buni jucători din România.

Nu e normal să faci o regulă care poate să condamne un club, care forţează un club să folosească un 11 pe care nu l-ar folosi. Deci, automat, un 11 mai slab. Noi n-avem probleme, CFR are probleme pentru că nu creşte jucători”, a declarat Mihai Stoica, managerul FCSB, potrivit Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!