Oferta spectaculoasa pentru Florinel Coman! Becali a refuzat imediat: "Plecati de aici! Pai ce veniti, ma, cu banii astia pentru Coman?"

FCSB e in fata unui meci urias in deplasare cu Mlada Boleslav din Cehia, joi, ora 20:00, in direct la PROTV!

Gigi Becali a declarat ca a refuzat o oferta spectaculoasa de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman. Becali a fost nemultumit de suma oferita pentru "perla" sa.

Chiar daca nu a oferit numele clubului care s-a interesat de "Mbappe de Romania", cel mai probabil portughezii de la Sporting Lisabona au fost cei care au inaintat propunerea.

"Au venit pentru Coman acum o saptamana cu 8 milioane. Pai ce veniti ma cu 8 milioane la Coman? Plecati de aici!",
a declarat Gigi Becali la ProX.

Patronul FCSB este nemultumit de prestatia din ultimele meciuri a lui Tanase. Becali i-a transmis lui Tanase ca va urmari meciurile din tribuna, alaturi de el, daca nu va continua sa fie indolent.

"I-am zis: fii atent aici ca te-am laudat. O sa vina vremea cand vei sta prieten cu mine pe banca. O sa vina Man, o sa vina Morutan si Gnohere si las' sa vezi tu cum o sa stai pe banca daca te plimbi pe teren. De ce? Ca esti prieten cu mine? Pai o sa vezi tu cum stai prieten cu mine pe banca", a mai precizat Becali.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT