VIDEO O posibilă explicație pentru picajul lui Deian Sorescu 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 19:01
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 18:57

Dinamo a trecut de Chindia și a ajuns la prima victorie după patru luni de pauză.

Victoria cu Chindia (1-0) i-a scăpat pe dinamoviști de rolul de ”lanternă roșie” a campionatului, depășind în clasament echipa Academica Clinceni. La baza golului victoriei a stat o acțiune a lui Deian Sorescu.

Fotbalistul, considerat cel mai bun din lotul lui Dinamo, trece printr-o perioadă nefastă, asta deși, la începutul sezonului, părea să fie unul dintre cei mai buni din campionat. Marius Niculae a vorbit despre forma slabă a fotbalistului.

O posibilă explicație pentru picajul lui Deian Sorescu 

Eu am declarat și la început, pentru Dinamo ar fi o gură de oxigen dacă l-ar vinde pe Sorescu, pe o sumă destul de consistentă, pentru că i-ar ajuta pe jucătorii rămași și posibil ar atrage și alți jucători, având în vedere că se află că Dinamo are bani. 

Până să intre în insolvență, se aflau cei din DDB la conducere, am discutat personal cu ei și voiau să îi dea drumul lui Deian, dar au vrut o sumă mult mai mare față de ofertele pe care le-a avut.

Când au intrat în insolvență s-a vrut o sumă și mai mare, atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sorescu, demoralizat, e normal pentru că își dorea să plece, era într-o situație pe care o știm cu toții, fără bani. 

Atunci, și el a scăzut în randament, asta l-a costat și prezența la echipa națională, cred că își dorea foarte mult să rămână în anturajul naționalei, pratic asta era un salt important pentru un transfer afară, dar vedem ce se va întâmpla”, a transmis Marius Niculae.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!