VIDEO Începe licitația pentru Deian Sorescu! Dinamo i-a fixat prețul

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 15:15
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 09:59

Deian Sorescu (24 de ani) a avut evoluții palide în ultimele meciuri din Liga 1, comparativ cu cele din debutul sezonului, când a fost chiar și golgheterul campionatului.

Probabil împins și de situația incertă de la Dinamo, Sorescu a avut evoluții șterse și s-a remarcat din ce în ce mai puțin, spre disperararea lui Mircea Rednic, care a anunțat la un moment dat că i se va căuta o altă echipă bănățeanului.

Dinamo i-a fixat prețul lui Deian Sorescu

Mircea Rednic a anunțat la conferința de presă că două echipe sunt interesate de Deian Sorescu, iar acesta ar putea fi transferat pentru un milion de euro plus 20% dintr-un viitor transfer, sumă care ar putea ajuta semnificativ situația financiară delicată de la Dinamo.

  • Deian Sorescu

„Eu nu mi-am pierdut răbdarea cu el, am avut o discuție cu el ieri. E un jucător foarte bun, poate să facă diferența, a trecut și el printr-o perioadă grea. Am înțeles că a avut două oferte. Legat de oferte nu știm, la club nu a venit nicio ofertă oficial. Azi se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune, pentru el. E un jucător bun, polivalent. Suma e un milion și 20% procente, eu zic că merită banii ăștia. 

Eu nu mi-aș dori să se ducă la vreo echipă din România. Sunt și alte echipe care plătesc, nu mi-aș dori. El are un contract foarte bun aici, este cel mai bine plătit jucător din lot și merită banii. El trebuie să joace în continuare, i-am spus că a pierdut multe în perioada asta”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Deian Sorescu este cel mai bine cotat jucător din lotul lui Dinamo, fiind evaluat de site-urile de specialitate la 1,8 milioane de euro.

Mijlocașul a strâns 19 meciuri în acest sezon pentru Dinamo și a marcat de șapte ori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!