Hermannstadt Liga 2 Hermanstadt a facut anuntul oficial privind viitorul echipei! Ce se va intampla cu clubul din Sibiu dupa retrogradare

Vine "taifunul" din Liga 2! Transformare spectaculoasă, arenă ultramodernă și un șef care crede în proiect

Hermannstadt ar putea reveni în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 18:13
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 18:19

Echipa din Sibiu a retrogradat anul trecut, după ce a pierdut barajul cu CS Mioveni, însă are așteptări mari și speră să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc.

Elevii luii Marius Măldărășanu sunt pe locul doi în liga secundă, în spatele Petrolului, echipa ce are un sezon fantastic. Dani Coman, președintele echipei din Sibiu, anunță că promovarea, la sfârșitul acestui sezon, este obligatorie.

Mai mult, el a anunțat că echipa va juca pe un nou stadion în 2022, după ce lucrările de modernizare a arenei vor fi finalizate, astfel că performanța ar putea fi la ea acasă.

”Eu am încredere că în această pauză vom face transferurile de care avem nevoie şi vom promova. Vrem să aducem în jur de 4-5 jucători.

Sper ca odată cu promovarea, din sezonul următor, să jucăm pe noul stadion. Arena arată foarte bine, oamenii muncesc în fiecare zi şi sper să putem aduce satisfacţie sibienilor”, a declarat Dani Coman pentru Realitatea Sportivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!