Universitatea Craiova Aurel Ticleanu Elvir Koljic Superliga

O legenda a 'Craiovei Maxima' nu crede in aducerea titlului in Banie: "E foarte greu sa devina campioana! Le lipseste asta"

Universitatea Craiova a jucat in sezonul trecut cu titlul pe masa la ultima etapa, iar oltenii spera ca in acest sezon sa se lupte din nou la campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2020, 12:27
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2020, 12:33

Aurel Ticleanu, una din legendele 'Craiovei Maxima' nu o vede pe Universitatea Craiova triumfand la finalul acestui sezon de Liga 1.

Pierderea atacantului Elvir Koljic este vazuta drept o adevarata lovitura pentru Craiova, care nu se va mai putea baza pe serviciile fotbalistului pana in 2021.

"Mi se pare foarte greu ca echipa din prima liga (n. r. Universitatea Craiova) sa devina campioana, prin prisma faptului ca l-au pierdut pe Koljic. Acel varf de atac reusea sa fructifice efortul intregii echipei. Echipa juca si bine si al avea si pe Koljic care marca si 

Craiova era un adversar retudabil, era o piatra foarte tare. Pierzandu-l pe Koljic eu cred ca a pierdut foarte mult Craiova din prima echipa si nu cred ca au in lot un jucator care sa fie, deocamdata, la nivelul la care a fost Koljic. Este o pierdere mare", a spus Aurel Ticleanu, la Ora Exacta in Sport.

Ivan Mamut, adus in locul lui Elvir Kojic

 

Mamut (23 de ani) a fost adus din Croatia pentru a-l inlocui pe accidentatul Koljic, insa Sorin Cartu spune ca acesta va mai avea nevoie de timp pana se va integra in echipa.

"In general, atacantii au nevoie de mai mult timp de omogenizare, sa se obisnuiasca cu echipa, au nevoie de niste automatisme, pentru ca un atacant depinde de toata echipa. Lucreaza mult la antrenamente. Au inca antrenamente putine intre ei", a spus presedintele Universitatii Craiova, pentru Pro Sport.

Mamut a fost sub forma de imprumut de la Inter Zapresic, pana la finalul acestui sezon. 650.000 de euro este cota de piata a atacantului croat.
Modifică setările cookies