Universitatea Craiova Alexandru Mitrita Aurel Ticleanu Superliga

„L-a înghițit mediocritatea pe Mitriță!” Atac dur asupra fotbaliștilor de la Universitatea Craiova: „Degeaba dăm în antrenori, dacă sunt aceiași jucători!”

Universitatea Craiova a remizat în deplasarea cu Universitatea Cluj din a zecea etapă a Superligii României, scor 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 11:01
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 11:02

Nicușor Bancu a deschis scorul pentru olteni, în prima repriză, însă Craiova s-a văzut egalată în prelungirile partidei, în urma golului marcat de Dan Nistor. Gruparea din Bănie a mai avut ocazii de a înscrie, pe care însă fotbaliștii nu au reușit să le concretizeze. 

Aurel Țicleanu, reacție dură la adresa jucătorilor de la Universitatea Craiova

Aurel Țicleanu, membru al Comisiei Tehnice FRF, legendă a Craiovei, a comentat prestația oltenilor de sâmbătă seară și concluzionat că problema este la jucători și nu la antrenorii care au tot fost schimbați. Fostul fotbalist l-a oferit exemplu pe Alexandru Mitriță, care a avut o prestație ștearsă, în ciuda startului bun de sezon.

„Eu vreau să-i ajut. Degeaba dăm în antrenori dacă sunt aceiași jucători. Schimbăm întruna antrenorii, dar nu acolo e soluția. 

De exemplu, vine acest Mitriţă de la alt nivel. Vreo 4 etape era o diferenţă mare între restul jucătorilor şi Mitriţă, care era undeva sus. Între timp, astăzi l-a înghiţit mediocritatea pe Mitriţă. Eu spun adevărul. Nu am niciun interes acolo. 

Vreți să înțelegeți care e problema? Vreți să vindecați bolnavul? Trebuie să acceptați care e diagnosticul mai întâi, care e boala. Cei de la Craiova se învârt în jurul cozii, vorbesc despre arbitru, despre selecționer, că nu-i convoacă...”, a declarat Țicleanu la Prima Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!