Numărul real de jucători infectați cu COVID-19 la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica 

FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 20:56
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 21:03

FCSB a rămas doar cu 11 jucători valizi pentru meciul cu Farul Constanța, din etapa a 13-a a Ligii 1. 

FCSB se află într-o situația critică. Dacă la ultimul meci cu CS Mioveni, 3-0, din etapa a 12-a, roș-albaștrii au avut doar 13 jucători valizi, la partida cu Farul, vicecampioana României are doar 11 fotbaliști apți. Însă constănțenii au refuzat să amâne partida de duminică, 24 octombrie, din etapa a 13-a. 

Văzând poziția conducerii Farului, Mihai Stoica a precizat că roș-albaștrii au 17 jucători infectați la prima echipă și că nu se pot prezenta la meciul contra echipei pregătite de Gică Hagi. 

Vă imaginați, 6 au fost cei cu simptome (n.r.- de la academie), probabil că sunt și asimptomatici. Avem 17 pozitivi la prima echipă, 8 jucători și 9 membri ai staff-ului, 6 jucători la academie și urmează să vedem ce mai spun testele. Cei șase de la echipa a doua nu sunt pe liste. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni.

Am adus tot ce era de pe lista B, toți jucătorii eligibili care erau apți. Panțîru revine în 2022, Coman în decembrie. Am înțeles că s-a vehiculat ideea că vrem să amânăm pentru că avem jucători accidentați. Nici vorbă! Miron și Tănase s-au accidentat, avem acte, Miron nu va juca 3 săptămâni.

Dacă LPF interpretează regulamentul așa cum îl interpretează cei de la Farul, atunci pierdem meciul cu 3-0. Noi încercăm să putem juca acest meci din respect pentru competiție. Sunt unii care vor sta pe banca fără să se antreneze deloc. Chiar trebuie să sacrificăm Cupa României așa pur și simplu? Ca să ce? Sunt 23 de persoane pozitive”, a declarat managerul general al FCSB-ului pentru digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!