Liga 1

S-a aflat verdictul în cazul accidentării lui Miron! Ce are fundașul FCSB-ului și cât va lipsi

FCSB are mari probleme de lot în această perioadă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 19:14
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 19:15

Roș-albaștrii se luptă și cu cazurile de Covid-19 de la echipă, acolo unde a fost declarat focar, după ce s-a ajuns la peste 10 cazuri în lot, dar și cu accidentările, care rămân principala problemă a vicecampioanei României.

După meciul cu CS Mioveni, câștigat cu 3-0, unde au avut doar 13 jucători disponibili, roș-albaștrii au rămas și fără doi dintre cei mai importanți fotbaliști, după ce Tănase și Miron au acuzat probleme medicale. Fundașul s-a resimțit la antrenamente, iar acum a apărut și diagnosticul în cazul său.

Andrei Miron a suferit o ruptură musculară la piciorul drept, urmând să absenteze pentru aproximativ trei săptămâni, informează Fanatik. Vestea vine ca o lovitură pentru FCSB, care îi mai are indisponibili din cauza accidentărilor pe Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Constantin Budescu, Adrian Șut și Florin Tănase. 

Șase cazuri noi de Covid-19 la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al clubului, a anunțat pe Facebook că roș-albaștrii mai au doar 11 jucători apți de joc pentru partida cu Farul, din următoarea etapă, după ce s-a depistat un focar de Covid-19 și la Academie. 

Nu mai puțin de șase jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. 

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi. 

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. 

Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră. 

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a scris managerul pe Facebook. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies