Liga 1

"S-ar crea un precedent periculos!". Farul Constanța, reacție categorică despre o posibilă amânare a meciului cu FCSB 

Farul Constanța - FCSB este derby-ul etapei a 13-a din Liga 1, însă meciul este la un pas să se amâne. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 12:03
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 12:07

Vicecampioana României se află într-o situație dificilă din cauza unui focar de COVID-19, dar și a accidentărilor. La meciul din etapa trecută, FCSB a avut la dispoziție doar 13 jucători.

Cei de la FCSB ar încerca să amâne partida cu Farul Constanța, din cauza faptului că nu are la dispoziție un lot pe măsură, însă nu toți cei indisponibili nu sunt infectați cu COVID-19. 

"Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!", a declarat Gheorghe Popescu, la DigiSport. 

Modifică setările cookies