Lovitură după lovitură pentru FCSB! Încă un fotbalist s-a accidentat înainte de meciul cu Farul

FCSB Andrei Miron edward iordanescu Liga 1 Superliga FCSB
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 19:34
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 19:36

FCSB continuă să aibă probleme de lot. 

Roș-albaștrii sunt măcinați de focarul de Covid-19 izbucnit în ultimele săptămâni, dar și de accidentări. După ce la meciul cu CS Mioveni, încheiat 3-0, a avut doar 13 jucători apți de joc, FCSB-ul continuă să aibă probleme. 

Florin Tănase a ieșit accidentat din meciul cu nou-promovata, după ce abia revenise pe teren, iar prezența sa în meciul cu Farul este incertă, acuzând probleme la gleznă. Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea căpitanului în urmă cu două zile, punctând că acesta a terminat meciul de la Buzău cu glenza umflată. 

  • Edward Iordanescu

Încă o accidentare la FCSB 

Înainte de meciul cu Farul, după accidentarea lui Tănase, roș-albaștrii au mai primit o nouă lovitură. Andrei Miron ar fi acuzat probleme musculare la antrenamente, fiind incert pentru următoarea etapă, anunță Fanatik

Accidentarea ridică astfel semne de întrebare în legătură cu șansele de disputare ale partidei de la Ovidiu. Dacă FCSB nu îl recuperează pe fundașul transferat de la Botoșani, partida va fi amânată, cel mai probabil, la o dată ulterioară, pentru că roș-albaștrii nu ar îndeplini astfel criteriile. 

Pentru disputarea unui meci, o echipă trebuie să aibă apți de joc 13 jucători pentru ca partida să se dispute. 

Pe lângă Edward Iordănescu și staff-ul său, FCSB are 8 jucători infectați cu Covid-19, care sunt Ștefan Târnovanu, Octavian Popescu, Valentin Gheorghe, Iulian Cristea, Valentin Crețu, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea. 

În rândul accidentaților se numără Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Adrian Șut, Constantin Budescu, Ovidiu Popescu și Florin Tănase.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!