Liga 1

„Jucăm cu Târnovanu vârf și Vlad fundaș central?!” Reacție dură a lui Mihai Stoica: „Îl aducem pe Panțîru în cârje?”

FCSB are probleme mari cu noul coronavirus. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 19:27
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 19:28

La doar un an de la momentul în care avea probleme mari de lot din cauza unui focar de coronavirus și trimitea jucători de la a doua echipă într-un meci de cupe europene, FCSB se confruntă din nou cu o situație similară. Roș-albaștrii au infectați în masă în rândul jucătorilor, înainte de partida cu Farul. 

Mihai Stoica a anunțat pe contul său de Facebook că, în acest moment, roș-albaștrii au doar 11 jucători disponibili, inclusiv doi portari, iar acum a explicat de ce echipa sa nu are 13 jucători valizi. Totodată, managerul general al FCSB-ului a avut o reacție dură când a venit vorba de cele două liste, punctând motivele pentru care nu ar putea trece pe lista B jucători de la academie. 

„Jucăm cu Târnovanu vârf și Andrei Vlad fundaș central?”

„Poți să treci pe lista B alți jucători, dar trebuie să ai jucători pe care să-i treci. Noi avem 11 jucători cu 2 portari. Ce-i atât de complicat? Există lista A și lista B. Nu avem 13 jucători valizi pentru meciul ăsta de pe cele două liste! Deocamdată, ce am putea să trecem, sunt tot din focar.

Am dat și numele jucătorilor care s-au infectat. Să presupunem că putem să trecem pe lista B, îi trecem doar ca să facem 13 și să putem juca. Să jucăm cu Târnovanu vârf și Andrei Vlad fundaș central? Nu avem 13 jucători! Pe lista B sunt Târnovanu, Șerban... Nu cei din academie. Ce ar trebui să facem? Să-l aducem pe Panțîru în cârje să-l punem pe bancă?

Nu pot fi trecuți cei din academie pe lista B în acest moment pentru că este focar. Nu am crezut că o să fie reinfectări, nu știam de varianta asta. Duminică ne-am testat inclusiv jucătorii vaccinați, Haruț, Keșeru. Tocmai ca nu cumva să infectăm și alte echipe. Dacă aveam vreun jucător în academie care putea fi folosit la prima echipă, pe criteriu sportiv, cum a fost cazul lui Oct. Popescu sau Musi, atunci îi puneam pe lista B la începutul campionatului.

Nu modificăm listele în timpul campionatului. Echipa mare se face pe criteriu sportiv, nu pe culoarea părului. S-ar fi putut disputa meciul de Cupă dacă făceau 14 zile jucătorii depistați pozitiv. Din nefericire, luni, doar doi fac 14 zile. Straton și Șerban. După meci încep să vină, de joi termină perioada de izolare. E o situație dramatică!”, a spus Mihai Stoica pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies