Nu se opresc problemele pentru Dinamo! Încă o lovitură pentru clubul din Ștefan cel Mare! Ionuț Lupescu s-ar fi retras din DDB

Dinamo DDB Ionut Lupescu stefan cel mare Superliga Ionuț Lupescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 22:13
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 22:27

Dinamo pare că nu poate ieși din situația critică în care se află. 

„Câinii” nu reușesc să întrerupă seria neagră pe care o au în campionat, acolo unde au înregistrat ultima victorie pe 2 august, în meciul cu Clinceni. Dinamo se află pe penultimul loc în clasament, la patru puncte distanță de Clinceni, care are doar 4 puncte. 

Forma slabă nu este singura problemă a clubului din Ștefan cel Mare care a primit o nouă lovitură, una importantă, care poate afecta și imaginea clubului. 

  • Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu, retras din DDB

Ionuț Lupescu (52 ani) a luat decizia de a se retrage din programul socios DDB și să renunțe la calitatea de membru, informează ProSport. Motivul ar fi faptul că este nemulțumit de atitudinea câtorva persoane care se află acum la club. 

Actualul director tehnic al federației din Arabia Saudită a intrat în programul DDB în luna februarie a anului 2020. Lupescu făcea parte din categoria membrilor Elite, iar contribuția sa se ridica la 1.948 de euro anual. 

Mai mult decât atât, în luna mai a acestui an, Lupescu se arătase dispus să cumpere acțiunile clubului alături de câțiva colegi. 

Declarația lui Lupescu din luna mai 

„Și eu sunt suporter și eu fac parte din DDB. Problema este destul de simplă și complicată în același timp, în sensul că trebuie să se știe foarte bine care este structura corectă a acționariatului. Nu este posibil ca cineva care are 72% să plătească 500.000 de euro, iar DDB-ul, care am dat aproape 2 milioane să avem 20%. Nu este normal! 

Toata lumea este nemulțumită de așa-zisii investitori sau patronii propietari spanioli, care au adus haos la club. Din cauza lor urmează să fie făcute plăți pentru foștii jucători care au fost la Dinamo, în special spanioli, deci datoriile vin, asta este marea problemă.

Toata lumea vrea să scăpăm de Cortacero. Dacă omul vinde, suntem destui care putem să cumpărăm acțiunile. Dacă e, cumpăr eu cu alți 2,3 colegi de ai mei. Cu siguranță găsim, nu asta e problema, problema este că nu putem fi investitori, una este să fii propietar și investitor. Dacă acest om ar vinde acțiunile, atunci am fi oameni care au jucat la Dinamo să fie propietari împreuna cu DDB-ul”, declara Lupescu pentru sport.ro în luna mai. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!